DÉ  PLEK VOOR NIEUWSGIERIGE MENSEN

Top, je bent nieuwsgierig, je neemt een kijkje op onze website! 

Dank dat je de tijd neemt om meer over werken op het Montessori College Maastricht te weten te komen.  


De basis van ons team hebben we gelegd. Om deze enthousiaste groep mensen compleet te maken zoeken we nog docenten moderne talen en LO. 


Achtergrond:

De afgelopen jaren heeft het initiatiefteam onbezoldigd veel vrije uren gestoken in alle werkzaamheden die bij het oprichten van een nieuwe school komen kijken. Nu zijn we klaar voor de volgende stap en willen we het team van docenten en ondersteunend personeel vormen. 


In juni 2023 is het MCM officieel erkend als rijksbekostigde school. Deze bekostiging treedt pas in werking vanaf het moment dat de school haar deuren echt opent (na de zomervakantie 2024). Tot dat moment moeten  zullen alle inspanningen onbezoldigd dienen te worden gedaan. Dit betekent dat we tot de start van schooljaar 2024-2025 een beroep doen op je vrije tijd (eventueel naast je huidige baan). 


De belasting zal in eerste instantie ongeveer één dagdeel per week omvatten. Vanaf de start van het schooljaar 2024-2025 is je urenomvang afhankelijk van jouw rol en de afspraken die we samen maken. We zijn nog met additionele financiering bezig en daaruit ontstaan wellicht nog mogelijkheden.


Wij zoeken mensen die weten wie ze zijn, wat ze kunnen en wat ze willen: 

 

Belangrijke componenten van een MCM-profiel zijn:


Wat is jouw rol op dé plek voor nieuwsgierige mensen?

We hebben op elke plek binnen de organisatie mensen nodig. Voor ons zijn een conciërge, schoonmaker of docent allemaal even belangrijk. Elke medewerker op zijn eigen manier maakt een schooldag bijzonder. Je collega’s en leerlingen elke dag naar huis zien gaan met een glimlach: dat is wat we elkaar wensen.  


Ben jij nog steeds nieuwsgierig? Wil je werken bij het MCM? Of heb je meer informatie nodig?

Mail dan naar vacature@montessoricollegemaastricht.nl

MONTESSORI COLLEGE MAASTRICHT