Laatste stap om te mogen beginnen

We hebben het positief advies van de onderwijsinspectie binnen. Nu resten ons alleen nog voldoende handtekeningen om echt van start te mogen gaan!

Ouders met kinderen tussen de 10 en 12 jaar oud kunnen zich vanaf 1 juli 2022 melden bij het Ministerie van Onderwijs om hun interesse kenbaar te maken. Afgelopen jaar hebben we gezien hoe lastig het is om voldoende handtekeningen op te halen. Dat lag niet alleen aan de Corona-situatie, maar ook de website van het Ministerie met alle formele eisen werkt niet mee.

Voordat de officiƫle periode start willen we al een database opbouwen met zoveel mogelijk ouders met kinderen in de doelgroep. Met deze database gaan we dan actief aan de slag als de registratieperiode weer gaat lopen op 1 juli 2022.

We willen deze school echt graag starten en vragen jouw hulp hierbij. Heb jij kinderen in de doelgroep, of ken jij mensen met kinderen in de doelgroep, laat ze zich dan aanmelden via onderstaande link. En dat geldt voor ouders in heel Zuid-Limburg, in een straal van 15 kilometer rondom Maastricht!

De gegevens die je bij ons achterlaat zullen we voor dit doeleinde bewaren. Tevens zullen we je dan opnemen in onze actieve communicatie naar de belangstellenden.